Read Our Amazing Tricky Riddles With Wisest Funny Answers

Read our tricky riddles with wisest funny answers which entertain all your minds๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


(1) I am a bird and I will become crown if you add a letter to me. Who am I?_____.

Answer: Crow.


(2) I am an alphabet who represents a large line or sequence of people. Who am I?_____.

Answer: The letter Q.


(3) I am the word you use to refer an object's weight as well as the Christian prayer. Can you guess me?_____.

Answer: Mass.


(4) I can fill all the spaces of a room and make it bright. Who am I?_____.

Answer: Light.


(5) I used to run always without waiting for anyone but I do not have legs. Who am I?_____.

Answer: Time.


(6) What kind of coat can never be worn by any of us?_____.

Answer: A coat of Paint.


(7) I can corrode the strongest iron even though I am not strong and alive. Who am I?_____.

Answer: Rust.


(8) Which is the Nation where no one can ever reach?_____.

Answer: Explanation.


(9) I am a colour combination of red and yellow colours and I am also used to refer a fruit category. Who am I?_____.

Answer: Orange.


(10) I have many stories in me and I won't tell it to anyone by my own mouth. Who am I?_____.

Answer: Storybook.


 For more riddles, use the label "Riddles" which is given below.


Hope that you like all our riddles. Do comment in the comments section and share with your friends also...๐Ÿ˜Š

Comments

Read our Popular Posts

Followers of Our Blog